The most updated and "live" travel/accommodation directory on the internet! - see here for more details
travel/accommodation listings
    Home

 » Serbia

Zlatibor apartmani


SSL https://apartmanzlatibor.com/


Zlatibor apartmani

Veliki izbor smeštaja na Zlatiboru. Brzo i lako nadi i rezerviši svoj savršeni smeštaj. Direktan kontakt vlasnika, cene, ocene gostiju. Na sajtu Zlatibor apartmani možete pronaći veliki broj smeštaja na Zlatiboru razvrstanih po vrsti, kategoriji, lokaciji, ceni, kao i po opremljenosti smeštaja. Takođe , možete pročitati i utiske i ocene stvarnih gostiju. Dakle, sve što je potrebno kako bi pronašli Vaš savršeni smeštaj!

Ukoliko pak ne zelite da rentirate smestaj, vec zelite da kupite stan ili apartman na ovoj planini na nasem sajtu mozete pronaci aktuelnu ponudu i pronaci direktan kontakt vlasnika. Kada je u pitanju prodaja stanova Zlatibor uvek ima vrlo siroku ponudu. A mi smo se potrudili da za Vas selektiramo najbolje.

Za vlasnike apartmana i poslovnih lokala na Zlatiboru nudimo odrzavanje i ciscenje apartmana. Možemo da vam ponudimo više različitih oblika saradnje, kao i vrsta ugovora ukoliko smatrate da su Vam potrebni.

Takodje, na nasem sajtu mozete pronaci koji su to najpopularniji zlatiborski restorani gde se sprema najbolja hrana i gde su najukusniji zlatiborski specijaliteti.


Serbian (Zlatibor) based business providing information on accommdoation in Zlatibor. Website includes searchable database of apartments and hotels in Zlatibor, booking facilities, information about the surrounding area (restaurants, news). Website was reviewed in the English translation via Google Translate.
reviewtravellistings.org reviewer
page views  Profile page views
Today (so far)
15 views
Yesterday
15 views
More page view stats
blog   Latest blog entry
Zlatibor spreman za novu zimsku sezonu
published on 15 December 2019
spider  Site last visited by us on...
17 March 2021
spider  Average page load time
0.15 seconds
84th percentile
campany reg/vat  web.archive.org captures
Snapshots of apartmanzlatibor.com may include domain name holding pages
2016    2015    2014    2013    2013    2012    2008    2008   

social network presence  Social network presence
facebook Instagram
https://apartmanzlatibor.com/ website


travellistings.org (c)2009 - 2022